LÆR OS BEDRE AT KENDE

Vi mødte hinanden I en Hollandsk mødregruppe i 2020. Vores børn er født med kun 3 dages mellemrum og vi blev forbundet gennem både gode og dårlige stunder med vores børn.

Vi mener at enhver kvinde I Danmark skal have muligheden, som I Holland, for at få lavet dette helt særlige minde af sin graviditet. Derfor har vi besluttet at bringe dette koncept til Danmark.

The Sisters

Marlies er forsker i hjertet. Hun arbejder som seniorforsker i kræft og immunologisk forskning. Derudover er hun medstifter af BellySisters. Marlies er analytisk anlagt og en smule stædig. Hun er altid glad for at sætte tænderne i de mest udfordrende projekter. Hun elsker også at have hjemmedage I pyjamas, spille videospil og nyde de små stunder med sin mand og datter.

Marlies

'90

Denne kærlige mor voksede op i en familievirksomhed, hvor det handlede om at give kunder den bedste oplevelse. Det samme gælder i hendes pole dancing klasser som hun underviser i på Frederiksberg. Ellers nyder Bibi eventyr med sine børn og mand i naturen, klatrehallen eller derhjemme. Hun elsker at slappe af med brætspil eller bøger, og nyder at sidde på gulvet og lege sammen med sine to drenge.

Bibi

'89
our favorites!