mere information

Motherhood-figurinen - måske den mest særlige udførelse blandt alle vores sisters. For mens de fleste 3D-statuetter skabes med babyen stadig sikkert i livmoderen, er Motherhood-statuetten en forevigelse af en uvurderlig følelse: babyen sikkert på moderens bryst. En familiegenstand i en nøddeskal.

Motherhood

En aftale for Motherhood-skulpturen forløber lidt anderledes end for at forevige en graviditet. Her er din baby en vigtig del af scanningen. Generelt gælder det: jo ældre babyen er, jo mere bevægelig. Og fordi din baby skal ligge stille under scanningen (cirka tre minutter), anbefaler vi at komme forbi i de første to måneder efter fødslen.

Det kan måske virke lidt tidligt, men vi sørger for, at både du og din baby er helt afslappede. Hvordan gør vi det? Ved at tage mere tid til aftalen og ved at invitere jer lidt før, så jeres lille kan vænne sig til det. Og med en varm taeppe, som du selv har medbragt hjemmefra, vil din baby til sidst føle sig hjemme og tryg i vores studie.

Hvornår er det bedst at lave scanningen?

Vores Motherhood-skulpturer støbes kun i bronze. Et bevidst valg, fordi vi stræber efter det højeste niveau af kvalitet. Gennem denne håndværksmæssige, årtusinde gamle teknik - hvor det mindste detalje skal være synligt i det endelige resultat - kan vi sikre det for din skulptur.

Årtusinde gammel teknik

BOOK DIN TID HER

Vil du lave en aftale for en Motherhood-skulptur?

Klik på knappen nedenfor.
Under 'Vælg service', skal du vælge Motherhood.

Hvis du ikke kan finde en tid, der passer dig,
så send os en email.

BellySistersDK@outlook.com

Kr. 10399

Kr. 9799

Kr. 9299

med baby

19 cm

17 cm

15 cm

STØRRELSE

Når du besøger os, er du sikret en ægte BellySister. En varig erindring for altid. De nævnte priser inkluderer opstart, redigering og forsendelsesomkostninger.

Priser