forløbet

Vil du have et varigt minde af din graviditet? Vi vil elske at lave en statuette til dig og forklarer gerne, hvordan vi gør det.

Forløbet

Vi byder dig velkommen med kærlighed i Improve Studio, hvor vores studie er placeret. Tag plads indenfor og gør dig selv komfortabel. Derefter er det tid til din aftale. Du vil enten møde Bibi eller Marlies alt imens du kan nyde en kop kaffe eller te, Vi vil matche dine ønsker med vores muligheder, så når du har besluttet, hvordan din figur vil se ud, får vi videre til scanningen.

Velkommen til BellySisters Experience

TRIN 2

Vi anbefaler at planlægge aftalen mellem uge 33 og 36 i graviditeten. Dette er, når din mave bedst kan 3D-skannes. Vi tilføjer løbende nye datoer til vores bookingkalendar. Lad os vide hvornår passer dig bedst.

Book din aftale

trin 1

priser

Scanningen er grundlaget for produktion af din figurine. Den undersøges og redigeres omhyggeligt og forsigtigt i hånden. Efter omkring seksten til tyve uger er statuetten klar til at blive sendt hjem til dig.

En gave til dig selv

TRIN 4

* For det bedste resultat anbefaler vi, at du lader dig scanne uden tøj på. Hvis du ikke føler dig tilpas med dette, kan du iføre dig undertøj. Det er vigtigt at bære glat og hudfarvet undertøj i så fald.

Det er tid til at give form til din statue! Under scanningen vil vi indfange din posering.* Du vil blive vist hvor og hvordan du skal stå. Den største udfordring er at stå stille, mens en af os går rundt om dig med scanneren i to minutter. Hvis ønsket redigeres scanningen, f.eks. for at blødgøre rynker eller brystvorter.

Scanningen

TRIN 3

BOOK DIN TID HER

Er du blevet begejstret?