procedure

Din baby bump: en af de ting, du ikke kan undgå under graviditeten. Det er synligt hurtigere for nogle end for andre, men formålet med alle voksende maver er det samme - nemlig at give dit barn et sikkert hjem. Kvindens krop er virkelig vidunderlig og speciel!

En 3D-figurine af din baby bump!

BOOK DIN TID HER

Book din tid her!

Priser

Din mave er den sikre havn for din lille. Et sted, der passer på, beskytter og vænner sig til verden udenfor. Og det smukke? Hver mave er anderledes. Stor eller lille, med eller uden tigerstriber, bare fremad eller ej. Den gravide mave tjener et og samme formål: fuld beskyttelse af dit barn. En ode til din mave!

En fysisk minde om din graviditet

Vores partnere i Holland har allerede foreviget over 3000 baby bumps og har meget erfaring med at skabe en håndgribelig hukommelse. Søstrene i København bygger på denne erfaring og udnytter ekspertisen i at skabe din figurine.

Tusindvis af baby bumps blev gjort uimodståelige!

Selvom vi ikke kan se noget udefra, sker der faktisk meget inde i din baby bump. Den vokser i hele ni måneder sammen med dit barn, så han eller hun har masser af plads til at bevæge sig. Mange kommende mødre fortæller, at de efter graviditeten har svært ved at forestille sig, hvordan deres gravide mave så ud. Med en 3D-figur kan du altid tage tilbage til det øjeblik, hvor og hvornår du vil.

Baby bump: et stort mirakel

Du har truffet beslutningen om at få en håndgribelig erindring! Men hvordan fungerer det egentlig? Ved hjælp af en håndscanner registreres din krop på cirka tre minutter i en 3D-foto. Denne 3D-foto er grundlaget for din 3D-figur og kan betragtes som en slags form. Afhængigt af typen af figur er den lavet med moderne teknikker eller ved hjælp af en bronzer.

Sådan forvandles din baby bump til en 3D-figurine

Du vil helst fortælle nyheden til hele verden - du er gravid! Der er måske ikke så meget at se endnu, men det kommer med tiden. Det er alligevel sjovt at tænke på, hvordan og om du vil forevige din graviditet. Ved hjælp af en speciel graviditetsshoot, ved at arbejde med gips eller måske ved at få lavet en baby bump 3D-figur! Håndgribelig og identisk med din egen smukke mave.

Baby bump 3D-figurine

Din graviditet er et stort eventyr! I begyndelsen kan det måske føles lidt fremmed, men når din baby bump først begynder at vokse, vænner du dig mere og mere til det. Hvor smukt er det ikke at få foreviget den baby bump i 3D? Unikt og 100% identisk med din egen krop.

Fang din baby bump i en unik 3D-figurine

ET HEL UNIKT GAVE!