procedure

At forevige din gravide mave i en 3D-statuette er en smuk hyldest til din graviditet. I København, tæt på metro- og togstationen, har vi oprettet vores BellySisters-studie, hvor du kan få dit gravide mave foreviget i en 3D-statuette.

Lav en statuette af din gravide mave i Danmark!

BOOK DIN TID HER

Book din tid her!

Priser

Din mave er den sikre havn for din lille. Et sted, der passer på, beskytter og vænner sig til verden udenfor. Og det smukke? Hver mave er anderledes. Stor eller lille, med eller uden tigerstriber, bare fremad eller ej. Den gravide mave tjener et og samme formål: fuld beskyttelse af dit barn. En ode til din mave!

En fysisk minde om din graviditet

Vi mener, det er vigtigt at være let tilgængelig for alle. Uanset om du kommer fra Jylland, Fyn eller Sverige. Derfor ligger vores studie tæt på Vanløse metro- og togstation og kun et par minutter fra motorvejen. Parkering er gratis. Hvis du skal rejse lidt længere end håbet, lover vi dig, at aftalen er det værd - og vil ikke lade dig gå, før alle dine ønsker vedrørende din gravide mavestatuette er opfyldt!

BellySisters på Sjælland - let tilgængeligt!

Med en god dosis hollandsk down-to-earthness er Bibi og Marlies glade for at hjælpe dig med at forevige din gravide mave i en 3D-statuette. Før vi begynder, lærer vi først hinanden at kende og fanger dine ønsker for at matche dem med vores muligheder.

Hollandsk jordnærhed, når du laver en statuette af din gravide mave

Efter scanningprocessen til din gravide mave-statuette er Københavns bymidte kun 10 minutter væk! Hop på metroen ved Vanløse station til Frederiksberg, Nørreport eller Kongens Nytorv i hjertet af København. Gå en tur i Nyhavn, slentretur gennem Strøget eller besøg Tivoli!

Mere at lave på Sjælland: to do-tips efter din skanningsaftale

At forevige din babys sikre havn er en smuk hyldest til din graviditet. BellySisters, et team på to kvinder, er glade for at hjælpe dig i deres studie i København med at skabe en 3D-statuette af din gravide mave.

At skabe en skulptur af din gravide mave i Danmark.

Fra i dag tilbyder København den unikke mulighed for BellySisters Experience - et sted, hvor du kan forevige din gravide mave i en 3D-statue. Efter din aftale, kan du hoppe på metroen på Vanløse station til Frederiksberg, Nørreport eller Kongens Nytorv i hjertet af København. Gå en tur ved Nyhavn, slentretur gennem Strøget, eller besøg Tivoli!

Must do på Sjælland: Forevig din gravide mave!

ET HEL UNIKT GAVE!