procedure

Du kan faktisk betragte det som en gave til dig selv - en unik 3D-print af din gravide mave. En hyldest til din krops evne til at skabe liv. En påmindelse om det øjeblik og hvordan det føltes. Men frem for alt er det en konkret genstand, som du kan placere, hvor du vil. Fordi du er stolt, fordi du fortjener det.

En 3D-print af din gravide mave

BOOK DIN TID HER

Book din tid her!

Priser

Din mave er den sikre havn for din lille. Et sted, der passer på, beskytter og vænner sig til verden udenfor. Og det smukke? Hver mave er anderledes. Stor eller lille, med eller uden tigerstriber, bare fremad eller ej. Den gravide mave tjener et og samme formål: fuld beskyttelse af dit barn. En ode til din mave!

En fysisk minde om din graviditet

Måske skal du tænke over det lidt, eller måske ved du allerede, at du vil have en. Uanset hvad din situation er, vil vi råde dig til at bestille en aftale, så snart du har besluttet dig, da vores kalender hurtigt bliver fyldt op. Hvis du allerede ved uge 15 af din graviditet, at du vil have en 3D-print af din gravide mave, kan du allerede reservere din plads. Se vores kalender for tilgængelighed!

Hvornår planlægger du din 3D-print?

Vi bliver ofte spurgt, om det er muligt at lave en figur ud af et (almindeligt) 2D-foto. Men fordi et 2D-foto ikke har dybde, kan du heller ikke lave en 3D-figur, der er 100% identisk med din egen krop. En 3D-scanning, som foretages med en speciel håndscanner, er virkelig nøglen til at lave en 3D-print af din gravide mave.

Hvorfor en 3D-print er anderledes end et foto

En 3D-print af din gravide mave betyder, at du vil se alt, hvad der sidder på din krop, inklusive strækmærker, tatoveringer, et ar eller eventuelle ujævnheder. Vi mener, at kvindekroppen er smuk, som den er, men måske ønsker du at mildne visse ujævnheder. Vi tilpasser scannet manuelt for dig, indtil du er tilfreds.

En 3D-print af din gravide mave: En en-til-en kopi

Slet ikke. 3D-printteknikken anvender samme teknologi som et fotokamera, inklusive blitzene. Vidste du, at vores 3D-scanner tager op til 1000 billeder i minuttet? Når vi går rundt om din krop i tre minutter, har vi tilstrækkelig tid til at scanne en 3D-print af din gravide mave.

Er en 3D-print farlig?

Selvom en graviditet varer ni måneder, går tiden også hurtigt. Det er derfor mere end logisk, at du gerne vil holde denne minder så levende som muligt i form af et smukt og håndgribeligt kunstværk: en 3D-print af din gravide mave.

En 3D-print som hyldest til din graviditet

ET HEL UNIKT GAVE!