procedure

Det er en speciel oplevelse: din mave som et sikkert tilflugtssted for din lille under graviditeten. Tiden flyver afsted - og det kan nogle gange være svært at huske, hvordan din gravide mave så ud. Vil du hellere have en erindring for livet? Det kan du få med et 3D mavebillede, 100% unikt for din krop.

En 3D mavebillede som en kær erindring

BOOK DIN TID HER

Book din tid her!

Priser

Din mave er den sikre havn for din lille. Et sted, der passer på, beskytter og vænner sig til verden udenfor. Og det smukke? Hver mave er anderledes. Stor eller lille, med eller uden tigerstriber, bare fremad eller ej. Den gravide mave tjener et og samme formål: fuld beskyttelse af dit barn. En ode til din mave!

En fysisk minde om din graviditet

Vi anbefaler, at du får dit billede taget i uge 33-36 af din graviditet. Fordi du modtager dit unikke mavebillede, efter at dit barn er født, er det ofte endnu mere særligt at have din gravide krop på hånden og tage det ind. En måde at huske på denne særlige periode og se tilbage på det, når det passer dig.

Det 3D mavebillede: en erindring for livet

Vi hører ofte spørgsmålet: om at lave et 3D mavebillede på nogen måde er farligt for dit ufødte barn. Absolut ikke! Vi skaber basen af dit billede med en håndscanner. Fordi denne scanner fungerer på samme måde som et almindeligt kamera, bemærker din baby slet ikke noget, og du kan nyde en særlig oplevelse med ro i sindet.

Dit unikke mavebillede - ikke farligt for din baby

Så mange mennesker, så mange ønsker - derfor har vi noget for enhver smag. Fra forskellige materialer i forskellige prisklasser til mange måder at udstille dit billede på. Og det sjove? Med så mange forskellige muligheder er mavebillederne sjældent ens, hvilket giver det unikke på mange måder betydning.

Forskellige muligheder for et mavebillede

Måske er du nervøs, når du booker en aftale. Fordi du ikke ved, hvad du kan forvente, eller fordi det er spændende at tage tøjet af. Derfor starter vi aftalen med en personlig samtale for at give dig tid til at vænne dig til omgivelserne. Først når du er klar, går vi i gang, og det tager maksimalt tre minutter at scanne dit gravide krop for dit unikke mavebillede.

Processen med at skabe et mavebillede

Gravide kvinder betragter ofte deres krop for at forstå, hvad det kvindelige legeme er i stand til: fra forandring til vækst og beskyttelse. Kunne du dog bare fastholde det billede, gemme det og for altid placere det i en kasse. Men hvad nu hvis det kunne lade sig gøre, i form af et mavebillede?

Evigvarende erindring af din smukke gravide mave

ET HEL UNIKT GAVE!